Ουκρανικές Οικογένειες στην Αγία παρασκευή

Από ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής:

«Με μεγάλη επιτυχία και με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από τους κατοίκους της πόλης μας πραγματοποιήθηκε η δράση του Δήμου μας, σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», την Περιφέρεια Αττικής και τους υπόλοιπους Δήμους, για την ενίσχυση του ουκρανικού λαού. Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής προσήλθαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, καταθέτοντας την βοήθειά τους για τους ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν από τον πόλεμο που έχει κηρύξει απέναντί τους η Ρωσία και μαίνεται όλο αυτό το διάστημα. …» ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ωραία και Μπράβο και κυρίως Μπράβο στους κατοίκους Αγίας Παρασκευής.Όμως καλό είναι να πούμε ότι το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγύης Αγίας Παρασκευής, από τους πρώτους φορείς, και πριν από τον Δήμο, συγκέντρωσε βοήθεια και συμμετείχε στην πρώτη αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία.

Από τότε, το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης υποστηρίζει και παρέχει τρόφιμα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου για δυο Ουκρανικές οικογένειες με 6 παιδάκια που φιλοξενούνται στην πόλη μας.

Please follow and like us:
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δράσεις. Bookmark the permalink.