Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου (23/6)


Σας προσκαλούμε στη «Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, από τις 7μμ έως τις 10μμ, εντός του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων, Δανουκάρα 1, στο Λαύριο.

Η γιορτή εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης «Κάθε παιδί και δικό μας» που ολοκληρώθηκε στις 15/6/2018 και την οποία συνδιοργάνωσαν η «Αλληλεγγύη για Όλους», ο ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», το portokaliradio.gr και το Συντονιστικό Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής, με τη συμμετοχή δομών κοινωνικής αλληλεγγύης στις οποίες το Δίκτυο Αγ. Παρασκευής συμμετέχει.

Στη «Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς», θα έχουμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε ζωντανή κούρδικη μουσική από συγκρότημα προσφύγων και όχι μόνο, ενώ παράλληλα, θα γίνει η παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, σε 15 και πλέον σημεία, σε όλη την Αττική.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Είσοδος ελεύθερη.

*** Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλληλεγγύης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά γενικής χρήσης και απορρυπαντικά προς στήριξη των προσφύγων.

Πληροφορίες:

* «105,5 στο Κόκκινο»: www.stokokkino.gr & FB: https://www.facebook.com/1055stokokkino/?ref=br_rs
* «Πορτοκαλί ραδιόφωνο»: www.portokaliradio.gr & FB: https://www.facebook.com/portokaliradiogr-1531348577122256/?ref=bookmarks
* «Αλληλεγγύη για Όλους»: www.solidarity4all.gr & FB: https://www.facebook.com/solidarity4all/

Please follow and like us:
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δράσεις, Εκδηλώσεις, Νέα. Bookmark the permalink.